Felelős Műszaki Vezetés

Az Electro – Heating Kft. rendelkezik a felelős műszaki vezetés jogosultságával. Az építkezések megkezdése előtt mindenképpen kell felelős műszaki vezetést biztosítani. Ha a kivitelező nem biztosítja, akkor a megrendelőnek kell.

A cégünk által biztosított felelős műszaki vezető tisztában van a feladat körével, és ezt a legnagyobb szakértelemmel és precizitással végzi el. Az építkezés teljes kivitelezésénél kijár a helyszínre, és nagy figyelemmel kíséri a munkálatok alakulását. Minden esetben biztosíthatjuk a megrendelőnket, hogy a szakemberünk rendszeresen ellenőrzi, fogja a munkálatokat. Olyan felelős műszaki vezetőt biztosítunk Önnek, akinek már több éves tapasztalta van a területen, és a minőségi, precíz munkavégzés jellemzi.

Mi a feladata egy felelős műszaki vezetőnek?

  • Ő tartatja be a munkavállalókkal a munkavédelmi szabályokat, és ő felel a kivitelezés szakszerűségéért
  • Ellenőrzi az építési napló vezetését és mindenről jegyzőkönyvet készít.
  • Regisztrálja a keletkező törmelék mennyiségét és biztosítja annak a szakszerű elszállítását
  • Gondoskodik arról, hogy a szakkivitelezők valóban minőségi munkát végezzen. Ezt ellenőrzésekkel, mérésekkel, illetve a munka átadás-átvételkor a szükséges tanúsítványok elkérésével biztosítja.

Felelős műszaki vezetést nem csak azért ajánljuk, mert a jogszabályok előírják, hanem valóban az Ön érdeke is. Érdemes tisztázni, hogy a felelős műszaki vezető nem műszaki ellenőr! Hiszen a felelős műszaki vezető képvisel, a munkálatokat a másik pedig ellenőrzi azt.

Ha bármilyen felmerülő kérdése van a felelős műszaki vezetéssel kapcsolatban, az esetben hívjon minket bizalommal! Minden kérdésére készséggel válaszolunk! Kérje egyedi árajánlatát!