Gázszerelés

A több éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a háztartások még mindig nem fordítanak kellő figyelmet a gázszerelésre. A nem megfelelően működő, illetve nem rendszeresen ellenőrzött kazánok veszélyt jelenthetnek Önre, családjára, és környezetére. A rendszeresen karbantartott gázvezetékek, kazánok, gázvezetékek, gázkészüléket szivárgása időben kiszűrhető, és az esetleges rezsiköltséget megnövekedése is megelőzhető.

Ha Ön a megbízható és biztonságos megoldások híve, akkor a legjobb helyen keresi!

A gázkészülék biztonságos és gazdaságos üzemeltetéséhez legalább egyszer, a fűtésszezon előtt ajánlott a gázszerelést szakemberrel elvégeztetni a készüléke átvizsgálást. A hideg időszakban is érheti meglepetés, ha nem gondoskodik időben gázkészülékéről.  Fűtésszezon előtti tisztítás, karbantartás kivétel nélkül minden típusú gázkészülék esetében ajánlott. Precíz munkánknak köszönhetően gázkészüléke nem fogja cserbenhagyni még a leghidegebb, legzordabb időszakban sem.

Érveink, hogy minket válasszon, ha gázszerelésről van szó:

  • Tapasztalt, szakmailag elhivatott kollégák
  • Sürgős problémák azonnali orvoslása – Hétvégén is!
  • Eredeti, minőségi, gyári alkatrészeket használunk
  • Díjtalan kiszállás és tanácsadás!
  • 100% garancia!
  • Megbízhatóság!

Bízza ránk a gázszerelést!

Az Electro-Heating Kft. fontosnak tartja, hogy ügyfeleink megfelelően tájékoztatva legyenek a szén-monoxid mérgezés veszélyeiről. Munkatársaink igény szerint részletes információkat adnak Önnek, a szén-monoxidról és a biztonsági megelőzésekről. Segítünk a megfelelő szén-monoxidriasztó készülék kiválasztásában. Óvja meg családját a veszélyektől! Hívja bizalommal a gázszerelő szakembereinket még ma! Készséggel várjuk a felmerülő kérdéseit!